Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κακοκαίρι!!

Ναι ίσως οι περισσότεροι διαφωνήσετε με αυτόν τον τίτλο!Πολλοί θα αναρωτηθείτε τι λέει η τρελή μισεί το καλοκαίρι???Και όμως ναι!!!Είναι η εποχή του χρόνου που μισώ,που εκεί να μολις αρχίσει να τελειώνει ο Μάιος τρεμω για τις συνεπειες του.Και ανυπομονω να πουμε παλι ''καλο χειμωνα''.Γιατί όπως και να το κανουμε ειμαι παιδί τους ως γνήσιος Υδροχοος.Σημειωστε επισης οτι εκτος απ γενεθλια το χειμωνα εχουμε: Χριστουγεννα,Πρωτοχρονια,Αποκριες,ζεστες σοκολατες και γαλλικο καφε,χουζουρι με το παπλωμα,σκουφακια και κασκολακια.Και γενικα λειτουργουμε καλυτερα πως να το κανουμε τωρα.Κάνοντας λοιπόν μια μινι-λιστα βρηκα τι ειναι αυτα που μισω στο ''καλοκαιράκι'' και που δυστυχως καθε χρόνο επαναλαμβανονται.

1. ΖΕΣΤΗ-ΖΕΣΤΗ-ΖΕΣΤΗ
σε ποιον αρεσει ακριβως????Και πως αντιμετωπιζεται???Με κλιματιστικο και αγιος ο θεος!!Αλλα ως ποτε και αυτο το ερμο το κλιματιστικο θα μας βοηθαει??Περα απ το οτι με ποναει η καρδια μου καθε φορα που αναγκαζομαστε να το αναβουμε πολλες ωρες (το παλευω και με την οικολογια τρομαρα μου) με αρρωσταινει απολυτα και μου προκαλει τρομερο πονοκεφαλο!Για τις καθημερινες δουλειες δεν το συζητω.So????λυση μηδεν!Οποτε φιλοι μου αν δεν ειστε ιουνιο ιουλιο αυγουστο στην θαλασσα (που πραγματικα ας σηκωσει χερι οποιος ειναι τοσο ανετος) το φαινομενο ζεστη δεεεεν με τπτ!!!!

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Ειμαστε και μεις που φοβομαστε την οδηγηση (ναι αυτο ειναι θεμα για αλλο κεφαλαιο) οποτε μονη μας φτηνη λυση εχουμε τα μετροησαπλεωφορεια!Αλλα καμια ωρα θα αγορασω οσα αποσμητικα χρειαζεται να τα δωρισω σε διαφορους που την λεξη προσωπικη υγιεινη δεν θα την εχουν ακουστα. οσοι τα παιρνετε καθημερινα σιγουρα θα καταλαβαινετε τι εννοω!!!

3.ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Αλλο ενα δυσκολο κεφαλαιο!!!Στατιστικα ολοι χρωσταμε περισσοτερα απ το εαρινο???Τυχαιο δεν νομιζω!!!!Μα πως να διαβασεις πως να συγκεντρωθεις οταν η εξεταστικη σου πιανει 1,5 μηνα.Και φτανει ιουλιος και εσυ ακομα εκει να παλευεις με βιβλια και σημειωσεις!

4. ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ-ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ κλπ
Προσωπικα δεν φοβαμαι κανενα απ αυτα (ειμαι αναποδη). Ομως γινονται ομηρικοι καβγαδες καθε φορα που θελω να ανοιξω τα παραθυρα. ''Κλειστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο'' το μονο που ακουω.Και ξαναγυρναμε στην λυση του νο 1 Κλιματιστικο και χαλαρουιτα (αρρωστη η Μαρια μετα)

5.ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Παλι θα παραξενευτειτε πολλοι.Και ομως!Αυτο το αγχος καθε χρονο δεν το μπορω.''Ποιες ημερομηνιες βολευουν'' ''Εγω μπορω εσυ δεν μπορεις? '' ''Ποτε θα ερθεις''. Με κουραζει-με αγχωνει εχουμε κ δυσκολες εποχες και δυστυχως ειναι δυσκολο να συνδυαστουν ολα.Μακαρι δηλαδη να γινοταν!Μετα στενοχωριεμαι κιολας.

Αν το συνεχισω ισως βρω κ αλλα. Επειδη ομως η γκρινια δεν ειναι χαρακτηριστικο μου θα πω οτι απ το καλοκαιρι αγαπω τα θερινα σινεμα.τα πολλα βραχιολια που μπορω να φοραω και εκεινο τον μηνα καθε χρονο στο ομορφο χωριο μου...μακρια απ ολα...Με δροσια,ομορφα βιβλια και ηλιοβασιλεματα..Το γεγονος οτι δεν εχει θαλασσα αδιαφορο...Το μονο που χρειαζομαστε ειναι στιγμες για γεμισμα μπαταριων,στιγμες ηρεμιας..Να παιρνουμε δυναμη να αντεχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου